Werkwijze


Wat is mijn benadering?


Persoonlijk

Mijn benadering is persoonlijk en recht vanuit het hart. Ik kijk samen met je wat je nodig hebt om je eigen regie te behouden en zo zelfstandig mogelijk te kunnen blijven functioneren. Hierbij houd ik het graag dichtbij huis en je eigen natuur. 

Zelfgenezend vermogen

Mijn benadering is erop gericht dat je zelfgenezend vermogen, zoals dat in ieder mens aanwezig is, kan worden opgespoord en geactiveerd. Op die manier blijf je dichtbij jezelf, ga je uit van wat goed functioneert en kijk je waar je nog hulp bij kunt gebruiken. 

Complimentaire zorg

Ayurveda en andere vormen van complementaire zorg sluiten hier heel mooi bij aan en ik zet deze graag in bij een zorgvraag. In een gesprek waarbij in alle rust wordt gekeken naar wat om aandacht vraagt kunnen we samen kijken  wat voor jou kan worden ingezet.  Door mijn hooggevoeligheid kan ik me goed op jouw persoonlijke situatie afstemmen. 

Professionaliteit waarborgen


Zorgleefplan, rapporteren en evaluatie

Door te werken met een zorgdossier en een ZLP (zorgleefplan) waarborg ik de professionaliteit.  In dit zorgdossier staan al je persoonlijke gegevens die relevant zijn voor de zorgverlening. In het ZLP stel ik samen met je een plan op waarin staat waar je hulp bij nodig hebt, waar je naartoe wilt werken en hoe je dat kunt bewerkstelligen. 

Er zal bij ieder bezoek een rapportage bijgehouden worden van hoe het met je gaat.

We evalueren regelmatig samen het ZLP om te kijken hoe de zorgverlening verloopt. 

AVG Privacy regelgeving

Bij al deze persoonsgegevens zal de AVG privacywetgeving worden gehanteerd en zijn je gegevens veilig opgeborgen.